Киiв

Київ

У свiтi багато красивих столиць
З мiльйонами добрих, вiдкритих облич,
Та кращих за Київ у свiтi нема
Чи лiто надворi, чи бiла зима.

Хай завжди квiтує i радує нас
Це мiсто, якому пiдвладний i час,
Столицi преславнiй Вкраїни - Руси
Ти сили i душу свою вiддаси.

Вкраїнцiв мiльйони - столиця одна,
Сумна нехай доля її омина,
Де б нам не прийшлося у свiтi пожить
Ми будемо вiчно наш Київ любить.

В далеких країнах ми всi земляки,
До Києва їдем завжди залюбки,
Сльоза виступає у нас на очах
Як бачимо Київ, що нас зустрiча.
12.05.2000


Рецензии