Вiдпусти i розiпни

Люд кричав:»Скарай Iсуса!
Хай його нiхто не слуха,
Бо вiн вчить в любовi жити,
Та розбою не робити.

Каже - працею живiте,
Свого ворога  любiте,
Ми ж не зможем й дня прожити,
Щоб не вкрасти й не побити».

Люд кричав: «Прости Вараву!
Цей розбiйник мав забаву,
Вiн як ми - звик грабувати,
Цiлий вiк свiй святкувати.

Вiд роботи дохнуть конi
I болiтимуть долонi,
Хочем жить багато рокiв
Без учителiв - пророкiв.

Вiдпускай скорiш Вараву,
Хай продовжить свою справу,
Розпинай мерщiй Iсуса,
Ми затулим очi й вуха».
28.04.2000


Рецензии