Вiдшумують весни
Вiдкують зозулi,
I цей свiт чудесний
Скрутить нам по дулi.
Кажуть не даремно -
Вiк живи й навчайся,
Дурнем вмреш напевно,
Як ти не старайся.
Свiт оцей чудесний
Не пiзнать нiкому,
Хоч прожив всi весни
Й пору стрiв зимову.
Кожною весною
Ожива природа,
Кожною зимою
Все лама негода.
Нам вже не почути
Як весна буяє,
Нам вже не вiдчути
Як душа спiває.
24.04.2000
Свидетельство о публикации №113031002045