Прости

За грошi й владу може смертний
Життя у iншого вiднять,
Прости їх, Боже милосердний,
Вони не знають що творять.

Людей грабунок йде вiдвертий,
Крадуть усе, що можна взять,
Прости їх,  Боже милосердний,
Вони не знають що творять.

Любов i честь за грiш протертий
Купити можна i продать,
Прости їх , Боже милосердний,
Вони не знають що творять.

Вiдчувши волю в льох запертi
Пiшли всiм в свiтi торгувать,
I не злякавшись, Боже, смертi
Взялися бiдних грабувать.

Прозрiння їм пошли, мiй Боже,
Думки хай темнi геть пiдуть,
Твоє Учення допоможе
Знайти їм праведную путь.

Тодi простиш їх, Милосердний,
I за грiхи їх не карай.
I як настане час їх смертний,
Ти в пекло їх не вiдсилай.
12.03.2000


Рецензии