Розгулялась буря

Розгулялась буря,
Поламала сад,
Згодом все забула,
Прилiта назад.

Буря сад шукає,
Щоби погулять,
Саду ж вже немає,
Стовбури стоять.

Сад росте роками,
Знищить можна враз,
Так бува i з нами
В цей буремний час.

Буря змiн ламає
Кожного iз нас,
Хтось з життя зникає,
Хтось дiстав свiй шанс.

Знищити людину
Можна в одну мить,
Наче деревину
Бурею зломить.

Виростить найважче,
Наче добрий сад,
Бережiмо краще
Всiх людей пiдряд.
15.02.2000


Рецензии