***

Ви зрадили мою довіру,
Ви полишили мене, знов,
Я знаю, це нестача віри,
Але болючим палить кров.
Мабуть, я вже покину пити.
Навчуся знову бути сам,
Поменш палити, більше жити,
Зміню оточення, буття.
Поїду може, десь далеко,
Туди, де не ступа нога.
Туди, де є щасливе літо,
Нема контактів, вороття.


Рецензии