Хайрият

         ***
 Хайрият..
         булутлар кочди шимолга
 Тоборо
      чиройин
            очмокда феруз!
 Дош беролмадилар,
            зарбли шамолга
 Ул-а,
     булутлар,
            кочмокда хануз!!
         ***

 


Рецензии