Про Комбайнера Гриця!
Що де було,i пригоди дня,
Увага-сьогоднi вранцi Комбайнер
Збив Петришиних коня!
Як це вчув,пiднявся чуб
i салом вбiк до столу-тиць..
Чуэ сусiд кричить-"Ти труп!"
Злякався,й лiзе в шафу, Гриць.)))
Прийшов Пилип,влiтаэ в хату
До жiнки-Де твiй клятий револьвер?
Ану..бiгом...вiдкривай шафу
Хай вилiзаэ Комбайнер.
Та яе ти мiг,ах ти....шпана!
Гасаэш на своiм комбайнi,
"Не видiв я твого коня,
А в мене були гуси файнi!
Забув,як ти йiх потопив,
В рiцi,отак,посеред ночi,"
А ти....коня мого прибив
Ах...зарас видряпаю очi!
Гануся вже злосна як Пантера
Сковороду тримаэ у руках,
Пилип кидаэ додолу комбайнера
Й батогом лупить по ногах.....)))
Сiв на комбайнера,i-тирлиць...
Вйо,коняко,що прийшов iз пекла?!
Ай,яй,яй......ридаэ Гриць
Прибiгла Ганэ,вже запекла.....
Сковородов по головi-гуп,гуп
Замовк в момент,сусiд Пилип,
Взяла Ганька за великий чуб
i трась...як вврвала,що той аж до стiни прилип!
Свидетельство о публикации №113030908196
Александр Тулбу 10.03.2013 13:41 Заявить о нарушении