Ха, севолдим

          ***
 Ха,севолдим..
            Ха севилдим..
 Севги куйи сенинг жоду кузларинг-ди
 Етиб булмас
            ёсуман-нур
 Уша чучук сузларинг-ди
 Армонмидинг..
            дармонмидинг..
 Англолмадим,телбайдим
 Факат суйдим
             факат суйдим
 Охир
    бу дард,
           кийнокли хис
 Илохий ишклигини билдим..
          ***


Рецензии