Сен

          ***
 Сен-ороланиб борган, шу олам!
 Сахроларни элитган сароб
 Тиконларда, котган кон,алам
 Сиртмоклардан томятган ..гулоб..
 Сен-осмон сачратятган учкун!
 Вужуд-вужудим, сехрлаб уйган
 Мислсиз азобидан учкур
 Гул умрим, сабога, мухрлаб куйган..
          ***


Рецензии