Не пiднiмай меча

Не піднімай меча на брата –
Кобзар Тарас заповідав,
Нам Україна  рідна хата,
Ми всі брати, хто в ній зростав.

Живімо в злагоді й любові,
Без сварки, бійки і війни,
З добром у вчинках, в кожнім слові,
Бо ми всі сестри і брати.

Якщо піднімем  меч на брата,
Заллємо кров`ю рідний край,
Згорить на попіл рідна хата,
Ото ж про братство  краще дбай.

Не піднімаймо меч на брата,
З братами в мирі треба жить,
І хата буде всім багата,
І краще волю боронить.
10.03.01


Рецензии