Охоплюе радiсть

Охоплює радість

Охоплює радість до самих глибин,
Що повністю вільний я громадянин,
Й нарешті вже вийшов на пенсію я,
Зі мною радіє щаслива сім`я.

Тепер я поїду  в далекі краї,
Побачу  все в світі на очі свої,
Чи й справді  Америка гангстерський  рай,
Де діє закон всіх грабуй і вбивай.

Чи справді в Китаї всю живність їдять,
По чім продається  парижськая  бл.дь,
І взнаю нарешті  де правда живе,
Де легше  до рук наших щастя пливе.

Чи є  десь у світі країна така,
Де горе від кожного геть утіка,
Завжди де квітує зелена весна
І шлях до любові людина там зна.

Чи зможу поїхать в далекі краї
На гроші маленькі пенсійні свої,
Чи  прийдеться й далі  страждаючи жить,
На рідних теренах поїсти просить.
04.03.01


Рецензии