На пенсii

На пенсiї

Вигнали з роботи
Як стару собаку,
Тумакiв пiд боки
Дали як подяку.

Тридцять вiсiм рокiв,
Як одну годину,
Працював аж поки
Вигнали у спину.

На смiх курям дали
Пенсiю маленьку,
Ще i побажали
Щоб я жив довгенько.

Став я комерсантом,
Щоб прибуток мати,
Обзавiвсь талантом,
Як пляшки збирати.

Тiльки я побачу
Що з пляшок п`ють пиво,
То молюсь i плачу,
Щоб кiнчали живо.

Озираюсь й бачу -
Конкуренти поруч,
Маю я задачу -
Взять над ними гору.

Головне тут в тому -
Миттю пiдiбрати,
Щоб не дать нiкому
Пляшечки узяти.

З конкурентом б`ються,
Конкурента лають,
Молодi смiються -
Пенсiї не мають.

Не дай Бог дожити
Й молодi до того,
Щоб пляшки просити
I не мать нiчого.
22.12.200


Рецензии