За виднокраем

За виднокраєм

Певно десь за виднокраєм
Є країна наших мрiй,
Є там все, що забажаєм,
Кожен кожному там свiй.

Все життя ми шлях долаєм
В ту країну наших мрiй,
Та вона за виднокраєм
Все ховає образ свiй.

Виднокрай вiд нас тiкає
Тiльки починаєм йти,
Мрiю нашу вiн ховає,
Нам її вже не знайти.

Краще мрiяти i дiять
На оцiй землi своїй,
Вiршувать i в полi сiять,
Марних не плекать надiй.
30.11.2000


Рецензии