Ми не будем рабами

Ми вже нiколи не будем рабами,
Краще достойно загинем в бою
Чи поквитаємось iз ворогами
За Україну - вiтчизну свою.

Ворог пiдступний не тiльки стрiляє
Щоб панувати у нашiм краю,
Сiтi фiнансовi вiн розставляє
Щоб нав`язати нам волю свою.

Мудрi, вiдважнi, у працi завзятi,
Ми переможем своїх ворогiв,
Тiльки на волi будем багатi,
Матимем друзiв iз рiзних країв.

Треба вiдстояти нашу свободу,
Мудро минаючи сiть кабали,
Врештi щоб щастя прийшло до народу,
В мирi з всiма щоб завжди ми  жили.
26.11.2000


Рецензии