Небачене, нечуване

Небачене з`являється у снах,
Нечуване вчувається ночами,
Здогадуване марить у думках,
Що десь розумна сила є над нами.
    
Чи опанують цей великий свiт
Маленькi люди, борсаючись в ньому,
Не знаючи як це зробити слiд,
Чи вiрити їм в силу невiдому.
    
Наш розум недостатньо ще гнучкий
Прийняти те, чого не може бути,
Повiрити в розумний свiт тонкий,
Небачений i нами не почутий.
    
Звертаємось в молитвах до небес,
Де вiримо живе розумна сила,
Благаєм допомоги i чудес
Та краще щоб земне життя зробила.
    
Небачене ми бачимо у снах,
Нечуване нам чується ночами,
Завжди здогадуване на вустах,
Бо вiрим - хтось великий править нами.
02.11.2000


Рецензии