Жовтее листя

Жовтеє листя
    
Жовтеє листя кружляє,
Падає тихо в траву,
Дума - найкраще чекає
Тiльки додолу впаду.
    
Буду кружляти iз вiтром,
Високо в небо злечу
I мандруватиму свiтом,
Щоб вiн про мене почув.
    
Жовтеє листя упало,
Вмилось холодним дощем,
Жовтого блиску не стало,
Все перепрiло ущент.
    
Де ж те замрiяне краще,
Iнше чудесне життя,
Згинуло листя як завше,
В темне пiшло небуття.
    
Вiримо - нас ще чекає
Десь безтiлесне життя,
Мрiю цю кожен плекає,
Тихо йдучи в небуття.
13.10.2000


Рецензии