Зачинюся вдома

Зачинюся вдома,
Вiдключу весь свiт,
Щоб пройшла утома
Вiд душевних бiд.
   
Сам полину тихо
У прекрасний свiт,
Де немає лиха
I немає бiд.
    
Там квiтують квiти,
Цiлий рiк весна,
Жить не треба вмiти,
Свiт той кожен зна.
    
Свiт бажань у мрiях
В кожному живе,
Вiн у наших дiях
Проявля себе.    

Зачиняюсь вдома,
Забуваю свiт,
I зникає втома
Вiд душевних бiд.
29.09.2000


Рецензии