Чорнii хмари
Чорнiї хмари нависли над нами,
Блискає, гримає доля на нас,
Друзi гуртуються iз ворогами,
Думають що це їх зоряний час.
Їм не загарбать нас в новеє рабство,
Хай не радiють iз наших невдач,
Честь i свобода та вiльнеє братство
Сили й вiдважнiсть в життi нам додасть.
Сонечко врештi над нами засяє,
Доля ще буде всмiхатись до нас,
Вiрная дружба на нас ще чекає,
Прийде й заможний i праведний час.
Ми побудуєм своїми руками
Краще майбутнє для себе й дiтей,
Будем миритися iз ворогами,
Жити щоб мирно у свiтi людей.
23.09.2000
.
Свидетельство о публикации №113030901859