З святом весни

Весна прийшла і
 з собою як завше...
Принесла весняні свята..
 З ними ж цей день безкінечного щастя...

Що ж буду писати прозою.. вірші щось не у голові сьогодні. Втім це не так важливо мабуть.. Як поетичний настрій приходить не завжди.. та здавалось) просила щоб зима залишилась у віршах.. і вона як ) у серіалі про тих чародійок послухалась та й залишилася з нами ще на кілька днів. Навіть прогноз погоди не одразу усе збагнув як це відбулося і вже у останній момент поміняли усе до відповідності температури та падає тихий рівномірний сніжок. Ну що ж понасолоджуємося рипом під ногами ще кілька веселих деньків.. Зліпимо сніговика.. чи ще яку веселу фігурку до свята. Пдсніжники сподіваюся ви не образилися.. на сніг. З іншого боку виростеш після 8го березня живішим будеш...

Вітаю усіх підсніжників, та дівчат зі святом весни, краси, натхнення, та почуттів)... Не Валентинів день та таки і тут виявляються найщиріші взаємні почуття один до одного!!!!

Безкінечності знаків кохання, щастя.. і веселощів Вам, дорогі мої дівчата!!!!!


Рецензии