Подруз!
Що подругу маю найкращу у світі
Я дякую Богу, що тив мене є
Що ми знайшлися в цьому непростому світі.
Та наша зустріч - подарунок долі
За неї вдячна буду їй завжди
Бо віднайшла для себе я відтоді
Ту дружбу, що несу через роки.
Я підіймаю цей келих за тебе!
За те, що колись ти з,явилась на світ
За маму, що молилася за тебе
За батька, що завжди тебе беріг.
За чисте небо над твоєю головою,
Дитячу ручку у твоїй руці
За те, що другу твій коханий держе
Жіноче щастя у твоїй душі.
Я підіймаю цей келих за нас!
За те, що рідко, але бачимся з тобою
І що сьогодні у цей день і час
Ти розділяєш свою радість і зі мною.
Я підіймаю келих цей за перемоги!
За ті, що здобули, і ті, що нас ще ждуть
За наші посмішки, а інколи, і сльози
За рідний дім, в якому завжди ждуть.
За те, що ти у мене є
А в тебе завжди буду я
Ти завжди пам,ятай про це
Найкраща подруга моя!
Свидетельство о публикации №113030803706