Придбай
І буде з ким поговорити,
З ким погуляти в дощ і в мряку,
Тоді і будеш довго жити.
На груди ляже кіт ласкавий,
Він болі зніме й замуркоче,
Собака злодія задавить
І буде слухати, що хочеш.
Візьми собі красиву жінку,
Одержиш ти підступну зраду
Та з горя питимеш горілку,
В твоїм житті не буде ладу.
Тож не бери красиву жінку,
Придбай собі кота й собаку,
Не будеш з горя пить горілку,
Від долі матимеш подяку.
04.06.01.
Свидетельство о публикации №113030802267