Високо в небi

Високо в небі кружляють орли,
Стежать хто ходить шляхами земними,
Щоб упіймати на вибір змогли
І смакувати тільки живими.

Всіх вони мають за стадо своє
Й хочуть будь кого у їжу впіймати,
Право всіх сильних у тому і є –
Слабших, як треба, у їжу вживати.

Всі, хто гуляють по грішній землі,
Впевнені твердо – орлів не врятує
Небо високе, стрімкий їх політ,
Смерть всіх орлів до землі теж спрямує.

Так і злодійство людей всіх пасе,
Хижо на них з висоти позирає,
Наче орел забирає усе,
Бо за поживу людей усіх має.

Кожному злодію гірко везе,
Їхніх нащадків спокута чекає,
Згине як дим награбоване все,
Горе нащадків у сіті впіймає.
29.05.01.


Рецензии