Долаем перешкоди

Долаєм перешкоди

Долаєм перешкоди
Життєвого шляху
І витівки негоди
І доленьку лиху.

В борні за виживання
Озлобиться душа,
З’їсть добрії бажання
Жорстокості іржа.

Нам спротив це як стимул
Продовження життя,
Нема вогню без диму,
Без спротиву буття.

І буде нам здаватись,
Що світ цей проти нас,
Що треба відбиватись
Від нього повсякчас.

Що дружби не буває,
А чорна зрада є,
Хто дружбі довіряє,
Той келих горя п’є.

До Бога у молитвах
Нас просимо простить
За скоєне у битвах,
Щоб спротив зупинить.

Світ робить із людини
Умілого бійця,
Без почуття провини
За скривджені серця.
01.05.01.


Рецензии