За щастям
У світі краще як прожить,
Спокою цілий вік не знаєм,
За щастям гонимось щомить.
В гонитві все життя минає,
Здається ось вже щастя є,
Та, гульк, воно як дим щезає
Й ми знов беремось за своє.
Мудруєм, бігаєм, шукаєм
У праці, вдома, у світах,
Де щастя наше ми не знаєм,
І як утримати в руках.
Бо щастя це коли комфортно
Живеться нам у світі цім,
Коли навколо все добротно
І є сім’я і є свій дім.
Коли любов перемагає
І зла навколо нас нема,
Коли душа пісні співає
І доля ніжно обійма.
Тож будьмо мудрі та завзяті,
В любові, в праці будем жить,
Тоді загинуть біди кляті
І щастя знайдеться у мить.
24.04.01.
Свидетельство о публикации №113030802194