Вiтер шепоче

Вітер шепоче,
Листям тріпоче,
Звабить нас хоче
Тихим спокійним життям.

Вітер те знає,
Що ми чекаєм,
Жити бажаєм
Тихим спокійним життям.

Без хвилювання,
Смутку й страждання
Маєм бажання
Тихо прожити життя.

Вітер обдурить,
Душу нам згубить,
Лихо розбудить,
В тиші загине життя,

Вітер шепоче,
Листя тріпоче,
Жити хто хоче
Має неспокій життя.
06.04.01.


Рецензии