Я зможу

Я зможу все збороти,
Усе перетерпіть,
Здолати долі спротив,
Навчитися все вміть.

Не зможу жить без тебе
І скніти в самоті,
Тоді ніщо не треба
Мені у цім житті.

Тоді мене здолають
Хвороби й болі злі
І швидко поховають
Мене в сирій землі.
24.03.01.


Рецензии