У роздумах

У роздумах  про світ і про життя,
Про тернії моралі та свободи
Ми робимо для себе відкриття
Як оминати прикрощі негоди.

Як жити треба в світі протиріч
І як боротися та досягати цілі
І як триматися у чорну ніч,
Де виживають лиш терплячі й вмілі.

У роздумах шукаємо шляхів
До поєднання пращурів й нащадків
На вічних цінностях, які зумів
Ти зберегти від сумнівів і статків.

У роздумах про рішення проблем
Лишаємо прийдешнім поколінням
Мораль, з якою нині ми живем
І не спаплюжене своє сумління.
01.07.06.


Рецензии