Честит 8 март

Всех женщин с праздником 8-го марта!

Този светъл празник нека е за вас
с топлина и ласка пълен всеки час!
Нека любовта ви ражда вред цветя,
нека всеки вижда вашата красота!
Сбъднати желания, сбъднати мечти
нека да ви радват в дните ви добри!
Музика в душата вечно да звучи,
слънцето да свети в вашите очи!


Рецензии