Не дзвони
Про минулі щасливії дні,
Не роз’ятрюй ти душу мою,
Не нагадуй минуле, молю.
Бо минулеє наше життя
Вимагає від нас каяття
За таємне кохання та гріх,
Цю провину в душі я зберіг.
Все таємне солодке таке,
Не надійне і дуже хитке,
Не роз’ятрюй ти душу мою,
Не нагадуй минуле, молю.
26.10.01.
Свидетельство о публикации №113030702229