Вигадки i звички

Багато вигадок гуля по світу,
Які собі придумали чоловіки,
Що наче світ признав їх за еліту
І все жіноцтво їм підвладно на віки.

Що довгі коси це короткий розум,
Красива жінка означає що дурна,
Кобилі легше якщо баба з возу,
Потрібно всім жінкам давать прочухана.

Такі дикунські вигадки і звички
Залишились у спадок нам із тих часів,
Як в моді з мамонта були спіднички
Й сокиру кам’яну зробити кожен вмів.

Щоб не було чоловікам жить сумно
Є вигадки для красного слівця,
В житті ж воно поводяться розумно,
Завжди шануючи і матір і отця.
21.09.01.


Рецензии