Молитва крутих грiшникiв

Прости нас грішних, милий Боже,
Грішили ми щоб краще жить,
Бо добре жити мріє кожен,
Тож нам прийшлося согрішить.

Прости нас грішних, бо ми крали,
Безбожно лаялись й кляли,
Усе життя усім брехали,
Тепер ми каятись прийшли.

Могли безвинного ударить
І відібрать його добро,
Прости нам все, спаси від кари
За нами скоєнеє зло.

Нащадкам нашим дай пожити
За гроші, що накрали ми,
Дозволь в пошані нам спочити,
У рай нас, Боже, жить візьми.
               
Тобі спорудимо ми церкви,
Ікони зробим золоті,
Грошима подамо пожертви,
Дай, Боже, щастя нам в житті.
06.09.01.


Рецензии