Без грошей

Без грошей не можна жити
В меркантильний наший час,
Нам нічого не купити
Якщо їх немає в нас.

Без грошей ти не мужчина
І не жінка ти без них,
Безгрошів’я, то причина
Не удач і бід сумних.

Кілер гроші заробляє
Убиваючи людей,
Лікар хворих ісциляє
Також не без цих грошей.

Хтось розумний їх придумав,
Пов’язав людей усіх,
Щоб гнучкі були як гума
В пошуках грошей своїх.

Гроші наша прив’язь вічна
До тих місць, де їх дають,
Ця прив’язаність магічна
Викликає нашу лють.

Ну чому нам не можливо
Без грошей у світі жить,
Ми не хочемо це диво            
Все життя своє любить.

Будем спати на деревах,
Їсти будем, що знайдем,
Нам грошей тоді не треба
І без них ми проживем.
11.08.01.


Рецензии