Вiдшумiли битви
І малі й великі,
Вознеслись молитви
Праведні та дикі.
Дехто проклинає
Іншого як хоче,
З розуму страждає,
Як уб’є регоче.
Згодом у молитвах
Він прощення просить
За гріхи у битвах,
Ще й грошву приносить.
Хоче відкупитись
За ті вчинки дикі,
Щоб у рай проситись
За діла великі.
Хай заплатить горем,
Хай заплатить лихом,
Злість свою поборе
І живе хай тихо.
07.08.01.
Свидетельство о публикации №113030702033