Художнику

              Намалюй мені ліс, та замріяне море,
                Намалюй мені спів солов'їний у ночі,
              Намалюй, намалюй наші синії гори,
                Та іще намалюй моїх мрій височинь.

              І дитинство моє, моє перше коханння,
                Вірних друзів старих, палкий подих весни,
              Намалюй, намалюй усі таємні бажання,
                Так ти їх намалюй, щоб здійснились вони!               
   


Рецензии