На Евгения
по извървения си път.
Ни миг в живота си не давам!
Дори да ме изправя тайно
за него съвестта на съд.
Днес може да изгубя всичко,
до гуша да затъна в кал,
но утре пак ще бъда чиста.
Родила съм се да живея -
за никой миг не ми е жал!
Свидетельство о публикации №113030609689