НА МАМА

Ако в душата ти напира песента,
но нямаш думи ти да я изпееш,
по-страшно е,отколкото в света
самотен да се скиташ и пилееш.

Ако самотен скитник си в света,
но песента си от душата лееш,
самотен в тъмнина не ще изтлееш -
а в звуци ще удавиш цял света,
със светлина ще го облееш.


Рецензии