БожеВiльно 2

Неймовірний. Як Pink Floyd на вінілі.
В нас не складається четвертий рік.
Може то клята алекситимія,
Може ти просто не встиг.
Чи я не з тих?
Дай мені хоч краплю почуттів,
Я знаю: всередині море,
Благаю, тільки не мовчи!
Що б там не сталось, я з тобою.


Рецензии