Ти часточка громади

Придумано для нашого життя
Свята, традиції й обряди
Для того щоб не згасло відчуття,
Що ти є часточка громади.

Навчили змалечку як говорить,
Пісень співати й танцювати,
Щоб пам`ятав життєву кожну мить,
Що ти є часточка громади.

Навчили землю рідную любить
І зброю як в руках тримати,
Щоб міг свою вітчизну боронить
І знав - ти часточка громади.

Щоб ти не зміг забути рідний край
Дана тобі любов і туга,
Громада допоможе, пам`ятай,
Коли пішла недобра смуга.

Громади віру свято зберігай,
Яка з народження із нами,
Яка оберігає рідний край,
З якою бились з ворогами.

Не будеш сам і декілька хвилин
Якщо ти будеш пам`ятати,
Що в світі цім живеш ти не один,
Що ти є часточка громади.
03.01.02


Рецензии