Весела дитяча пiсня
Про життя своє,
Кращого не знаєм
Ніж таке як є.
Радість розпирає
Груди і серця,
Усміх не зникає
З нашого лиця.
Щиро вдячні владі
Й депутатам Рад,
Що померти раді
Лиш було б все влад.
Хай живуть віками
Наші мудреці,
Що приймають з нами
Купіль в молоці.
Слава всім центристам
Й правим молодцям,
Що в борні з нечистим
Щастя дали нам.
Просимо подати
Гривню за цей спів –
Вулиця як мати
Жде своїх синів.
31.12.01
Свидетельство о публикации №113030602138