Захочеться
Запеклих своїх ворогів,
Згадай про уроки любові,
Яку нам Христос заповів.
Захочеш з життям покінчити,
Не бачиш можливості жить,
Потрібно Ісуса молити,
Хай душу твою просвітить.
Захочеться скочить у гречку,
Щоб гострі відчуть почуття,
Згадай про роздерту овечку
Й вовчиська голодне виття.
Той вовчик у гречці полює
На душу овечу твою,
Нечистий за нею сумує,
Відмолюй провину свою.
Як хочеться щось сотворити,
То пильно дивись, чи не зло,
Щоб лиха душі не зробити,
Добро щоб на користь пішло.
26.12.01.
Свидетельство о публикации №113030602080