Побажай

Побажай мені доброї ночі
І я в тиші спокійно засну,
Щоб мої більш не бачили очі
Цю життєву безвихідь сумну.

Може в мареві сну я побачу
Як безвихідь щезає як дим
І від радості тихо заплачу,
Що заможним я став й молодим.

Що приємно дивитись в люстерко,
Що навколо квітує весна,
Що я міряю щастя відерком,
Що є поруч  красива вона.

Не будіть, прокидатись не хочу,
Краще буду я марить у сні,
Бо з безвиході з розуму збочу,
Дайте довше поспати мені.
18.12.01


Рецензии