На душi

На душі у нас паршиво,
Баба Маня все твердить,
Що теракти нам можливо
Не удасться пережить.

Боїнг може хтось направить
В Бессарабський ринко-центр,
Де торгівлю нам розвалить
Й гривня буде варта цент.

Знов ходитимуть мільйони,
Зникне їжа наче дим,
Хай тремтять всі закордони –
Всі поїдемо туди.

Там з`їмо ми все на світі,
Решту миттю розкрадем
І любеє захід-сіті
До розвалу доведем.

Терористів дуже просим
Бессарабку не чіпать,
Бо весь світ ми пустим босим,
Не залишим що кусать.
13.11.01


Рецензии