ДЕСЬ ТАМ

Десь там, де вітер співає,
Палає серед степу вогонь,
Ледве торкаючись неба
Теплом полум’яних долонь,

Десь там, де блукають тумани
І на ніч ховається день,
Я відшукаю тебе
Серед циганських пісень,

Червоного, наче кров, вина,
Що як обійми мої, міцне.
Ти, плачучи, прошепочеш,
Що довго чекала мене.

Я до себе тебе пригорну,
Щоби більше ніхто не вкрав,
Щоб не зникла і розкажу,
Як довго тебе шукав,

Як спогади, мрії про тебе
Розганяли в душі моїй сум
І від поцілунків твоїх
Солодкий по тілу струм.

До світанку не вгамувати
Нашої спраги вогонь,
Що, торкаючись неба, палає
Від дотику наших долонь.


Рецензии