ХIуни ну сан хIарибил

Хугина авлахъ цаби,
Шиниш кьалли бяхъибил,
Ну цайра бяйгъи урши,
ХIуни сан вархIарибил.

Шиниша авлахъизе,
ДакIиле жегой вавне,
ЦерхIилике тIарибил,
Дурадикаб хIа хIулбе.

УркIилис гьан хIабикиб,
Цар хIу иле инхъуна,
Гьанна ну гьан иркуле,
Калъабри цайле гьанна.

Леркьяд хIу гарукIуле,
ЦIа лубкуле уркIилзе!
ХIуни сан хIарибил ну,
Гьан биркахъисра хIазе.


Рецензии