Я твоя кохана

Присмак долі на вустах і твоє дихАння,
Відлік волі на нулі і твоє бажання.
Як натхнення на весні - ти моє кохання,
Як страждання восени - ти моє загартування!

Заблукала у пітьмі, зав'язавши очі, -
Відшукала я твої вірші в підземеллі ночі.
Де була моя любов взимку або влітку? -
Із тобою, милим, що зробив калитку,

Що веде у бескрайні води, де потонути хочу -
У твоєму серці, у твоїй сорочці, - я твоя кохана!

03.03.2013


Рецензии
красивое

Словянин   30.03.2013 20:39     Заявить о нарушении