О, бодом шохлари

    
 
      ***

 О,бодом шохлари,
 нахотки сиз хам
 Унутиб куйдингиз
 уша кузларни?
 Уша кун-у,тунлар
 фарксиз утган дам
 Сиз ташна булган,
 айтмаган сузларин...
 Уша кадд-у,комат
 уша ут товуш
 Дилни кийма килган
 ёсуман фирок
 Уша нигох-офат,
 лекин..ута хуш..
 Ёки, сиз хам, ишкдай,
 килдингизми ок?
      ***


Рецензии