Соялар

              ***
 Соялар..кеккаяр,бир-бирин туртиб,,
 Само гижинди-ю,жаласин отди
 Олам ювилди-ю,чехраси буртиб
 Соялар сочилди, янчилди,котди!
 Ой сукилиб,булутарнинг пинжига
 Секингина пусиб, муралаб карар
 Дер,"Ер,кичик,сигмас хатто панжага
 Нагмалари эса оламга татир
 Тавба...хатто,зигирдайин соялар,
 Жиккамуштда-я...хеч,бермас омонлик
 Тинч яшашса,уларми улар?
 Бир-бирига,килмай ёмонлик
 
            ***


Рецензии