Нимагадир, хамманинг

         ***

  Нимагадир, хамманинг
  кузи осмонда
  Айникса,одам деганнинг
  кийин экан-да
  Лекин,нечун осмоннинг
  осмон булатуриб
  Кузи ерда..ха,ерда..
  Камтарлиги учун,
  Осмонда..


Рецензии