Туннинг уни, учди, шу туни

           ***
 Туннинг уни, учди шу куни
 Секин уфк илкига топинди
 Очик колди кузлари хунин
 Армон хижобини ёпинди
 Сой эса..Сой яна кикирлар
 минг бир нагмасини куз-кузлаб
 Юлдузлар ишвали хингиллар
 рашкин кучайтириб, боз-бозлаб...

 Туннинг уни, учди,шу куни..
           ***


Рецензии